Over ons
 
Willian
 
Na een opleiding ergotherapie, heb ik klinische psychologie gestudeerd in Tilburg, afgestudeerd in 1995. Vanuit deze combinatie ben ik sterk gericht op toepasbaarheid in het dagelijks leven en is het een logische stap om als arbeidspsycholoog te gaan werken. Na 7 jaar werkervaring binnen een arbodienst als bedrijfspsycholoog, werk ik nu vanaf 2006 vanuit mijn eigen praktijk.
Bij verschillende bedrijven ben ik al jaren betrokken als bedrijfspsycholoog. Het is een mooie combinatie om te werken aan persoonlijk herstel/ontwikkeling en advisering aan de werkomgeving. Ik geloof in het investeren in menselijk kapitaal; vergroten van vitaliteit in mensen en zo ieders talent tot zijn recht te laten komen.
Vanwege de dynamiek tussen individu en omgeving heb ik me verdiept in systemische opstellingen en werk ik ook als opsteller
 

Mijn drijfveer is, om mensen het gevoel van controle te laten ervaren, en tegelijkertijd meer ruimte te bieden om te durven loslaten in vertrouwen. Hierbij nodig ik mensen uit in zichzelf verbinding te maken tussen verstand en gevoel. Mijn inziens de basis om tot passende keuzes te komen en eigen talenten, behoeftes en grenzen in de wereld te zetten.

 

In de loop der jaren heb ik veel opleidingen/trainingen gevolgd, waardoor eigen thema’s in beweging zijn gebracht. Dit heeft zowel mijn innerlijke bewegingsruimte, en mijn professionele mogelijkheden tot ontwikkeling gebracht. Het blijft telkens bijzonder om een rol te mogen spelen in ontwikkeltrajecten.

 
De metafoor van een boom maakt ontwikkeling zichtbaar;
bemesten en snoeien, doet groeien en bloeien.
 
 
Beroepsverenigingen
ABG-code:94-(0)56015 en 90-033578
NVPA/RBNG; nr 204371R
NIP: Registerpsycholoog NIP Arbeid & Gezondheid / Arbeid & Organisatie nr 0013918
 
 
Anneke
 
Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en ben in 2009 afgestudeerd in de richting van Arbeids- en Organisatiepsychologie.
 
Na mijn opleiding werkte ik zeven jaar als organisatieadviseur en begeleidde ik verandertrajecten bij verschillende grote organisaties. Met een opleiding tot psycholoog en ervaring als adviseur in het bedrijfsleven ligt mijn focus nu o.a. op persoonlijke ontwikkeling, arbeid en gezondheid.
 
Mijn drijfveer is, om op gelijkwaardig niveau iemand te helpen veranderen richting een door de persoon zelf gesteld doel. Op een gelijkwaardig niveau omdat ik geloof dat als mensen worden geboren in de kern alles aanwezig is, alle potentie, alle talent, het is er allemaal. Ik wil mensen helpen die zijn vastgelopen zichzelf te herpakken, weer veerkrachtig te worden. Veerkracht gaat over dat ook als alles verkeerd gaat, het nog steeds ok is. Het gaat over het accepteren van gevoelens die we misschien liever niet willen ervaren, om van daaruit keuzevrijheid te hebben en te kunnen handelen naar wat belangrijk is. Daar lever ik met veel plezier een bijdrage aan.
 
 
Beroepsvereniging
NIP: PSYCHOLOOG NIP, Nummer: NIP-00224548.
 
 
Samenwerking
 
Beiden zijn dochters van zelfstandige ondernemers in de agrarische sector. Vandaaruit hebben zij zich ontwikkeld vanuit een sterk systeembewustzijn en vanwege hun gedeelde (mens) visie werken zij nu samen. In hun eigen vak hebben zij de vertaling weten te maken tot “eigenwijze”, autonome professionals die er van houden dat zaken op tafel komen om hierin zowel het individu als het systeem te versterken.